Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g1436g6606kcal86.2g646.3g416.5g14.4g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)862g388kcal2.6g90.5g0.9g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g718g1221kcal51.7g114.9g61g7.2g
Sokeri 153g619kcal0g152.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 215g307kcal26.9g0.6g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g18283kcal334.8g2009.4g1001g43.2g
Valittu annoskoko3384g9142kcal167.4g1004.7g500.5g21.6g
Annoskoko puolitettuna1692g4571kcal83.7g502.4g250.3g10.8g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509