Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g86kcal3.3g3.3g6.6g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.4kcal0g0.5g0.5g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g300g90kcal2.7g14.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g3601kcal262.6g224.2g180.4g24.6g
Valittu annoskoko3384g1801kcal131.3g112.1g90.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna1692g900kcal65.7g56.1g45.1g6.2g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177