Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1800g1440kcal306g18g18g0g
Sipuli (kuorittu)617g167kcal8g29.6g1.2g10.5g
Voi, 1 tl, 5 g203g1478kcal2g2g162g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g765g2601kcal15.3g22.9g267.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g11371kcal662.6g145g897.8g21g
Valittu annoskoko3384g5686kcal331.3g72.5g448.9g10.5g
Annoskoko puolitettuna1692g2843kcal165.7g36.3g224.5g5.3g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573