Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2400g3449kcal384g0g213.6g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g172g492kcal4.6g91.2g12g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton800g1280kcal64g32g104g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g10442kcal905.2g246.4g659.2g0g
Valittu annoskoko3384g5221kcal452.6g123.2g329.6g0g
Annoskoko puolitettuna1692g2611kcal226.3g61.6g164.8g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484