Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 1503g1059kcal4.7g3g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1202g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 108g45kcal0.7g2.4g1.2g3g
Appelsiini, kuorittu 571g269kcal3.2g50.8g1.7g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g2746kcal17.2g112.4g5.8g30g
Valittu annoskoko3384g1373kcal8.6g56.2g2.9g15g
Annoskoko puolitettuna1692g686kcal4.3g28.1g1.5g7.5g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076