Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1242g1297kcal278.7g0g18.6g0g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )252g126kcal1.5g30.2g0.5g1.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 360g273kcal6.7g55.5g0.7g3.6g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 360g476kcal9.5g11.5g43.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 216g271kcal23.8g0.6g19.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton54g11kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g5200kcal654.8g249.2g167.2g29.4g
Valittu annoskoko3384g2600kcal327.4g124.6g83.6g14.7g
Annoskoko puolitettuna1692g1300kcal163.7g62.3g41.8g7.4g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341