Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g876g263kcal8.8g35g2.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g383kcal0.5g0.5g42g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g49g0.8g2.5g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g26g25kcal0.3g4.8g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g350g595kcal8.8g21g52.5g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g350g630kcal8.8g24.5g52.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6776g4416kcal75.4g294.8g301.8g14.8g
Valittu annoskoko3388g2208kcal37.7g147.4g150.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna1694g1104kcal18.9g73.7g75.5g3.7g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430