Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 189g1670kcal0g0g188.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2801g997kcal4.5g199.1g2.5g56g
Kaurahiutale 224g839kcal32.5g127.7g16.4g22.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g5.6g15kcal0.2g4.5g0.2g3.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 140g422kcal0.1g103.8g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6776g8112kcal74.6g926.2g416g163g
Valittu annoskoko3388g4056kcal37.3g463.1g208g81.5g
Annoskoko puolitettuna1694g2028kcal18.7g231.6g104g40.8g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918