Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Parsakaali pakaste Rainbow45g9kcal1.4g0.9g0g1.1g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g23g68kcal5.4g10.9g0.2g2.6g
Flora ruokakerma 15%11g16kcal0.2g0.3g1.6g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g266kcal15.2g27.2g10.4g8.6g
Valittu annoskoko339g133kcal7.6g13.6g5.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna170g66kcal3.8g6.8g2.6g2.2g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798