Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona188g128kcal22.9g7.3g0.4g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)94g178kcal4.2g15g11.3g0g
Karpalo, pakaste38g8.2kcal0.1g1.3g0.3g1.2g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g19g80kcal14.2g0.7g2.1g0g
Liivate 1.9g6.5kcal1.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g801kcal86g48.6g28.2g2.4g
Valittu annoskoko339g401kcal43g24.3g14.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna170g200kcal21.5g12.2g7.1g0.6g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567