Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)34g145kcal2.5g23g4.6g1.2g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Liivatelehti, gelatiini2.7g9kcal2.3g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml23g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Taloussuklaa, Fazer90g464kcal3.5g50.5g27.1g4.8g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio90g298kcal6.3g11.7g24.3g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl68g230kcal1.4g2g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g2632kcal32.4g217.2g177.8g12g
Valittu annoskoko340g1316kcal16.2g108.6g88.9g6g
Annoskoko puolitettuna170g658kcal8.1g54.3g44.5g3g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252