Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g533g384kcal13.3g89.6g0.5g0g
Juuriselleri 400g126kcal5g18.4g0.8g12.4g
Palsternakka 533g339kcal2.7g62.9g2.1g24g
Peruna, keskikokoinen 60g533g320kcal8g69.3g0.5g4.8g
Fenkoli, annos 100g267g83kcal3.3g19.4g0.5g8.3g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.7g6.9kcal0.3g0.3g0.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g533g507kcal42.7g74.7g3.7g42.7g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 173g57kcal1.1g9.6g0.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g3927kcal152.8g688.4g49.8g193.2g
Valittu annoskoko3392g1964kcal76.4g344.2g24.9g96.6g
Annoskoko puolitettuna1696g982kcal38.2g172.1g12.5g48.3g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840