Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g928g779kcal10.2g169.7g3.7g16.7g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g530g3816kcal0g0g424g0g
Sokeri 676g2743kcal0g675.1g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g437g625kcal30.2g0.7g24.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 689g2364kcal70.2g482.3g8.3g24.1g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g27g97kcal0.9g21.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g20974kcal226.2g2720.4g923.6g82g
Valittu annoskoko3392g10487kcal113.1g1360.2g461.8g41g
Annoskoko puolitettuna1696g5244kcal56.6g680.1g230.9g20.5g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468