Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1508g3338kcal263.8g0g256.3g0g
Kananmuna kuoreton 474g676kcal59.2g1.4g48.6g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g431g504kcal12.1g17.2g43.1g0g
Edamer Viipale, annos 18g431g1387kcal107.7g8.6g103.4g0g
Sipuli 162g49kcal2g7.8g0.3g2.7g
Valkosipuli 54g58kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Tomaatti 323g74kcal1.8g11.1g1g4.5g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.3g12kcal0.5g1.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g12196kcal902.8g113.2g906.2g18.8g
Valittu annoskoko3392g6098kcal451.4g56.6g453.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna1696g3049kcal225.7g28.3g226.6g4.7g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249