Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 921g233kcal4.6g38.7g1.8g17.5g
Kaali, valkokaali340g72kcal4.1g11.6g0.7g7.1g
Parsakaali brokkoli 80g28kcal3.7g1.6g0.2g2g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 1602g3689kcal202g12.2g318.6g0.3g
Oliiviöljy 200g1771kcal0g0g200.2g0g
Persilja 160g44kcal2.2g1.8g0.3g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g11760kcal436.6g143.8g1045.2g88.2g
Valittu annoskoko3392g5880kcal218.3g71.9g522.6g44.1g
Annoskoko puolitettuna1696g2940kcal109.2g36g261.3g22.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996