Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g782g219kcal4.7g46.6g1.6g19.6g
Kananmuna kuorineen punnittu338g425kcal37.1g1g30.4g0g
Maksa naudan 1876g2458kcal344.7g109.2g69.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g107g782kcal1.1g1.1g85.7g0g
Sipuli (kuorittu)289g78kcal3.8g13.9g0.6g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g7926kcal782.8g343.6g375.4g49g
Valittu annoskoko3392g3963kcal391.4g171.8g187.7g24.5g
Annoskoko puolitettuna1696g1982kcal195.7g85.9g93.9g12.3g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632