Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 933g2065kcal163.2g0g158.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g53g53kcal0.8g11.7g0.3g1.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g533g320kcal4.8g27.7g21.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino933g3264kcal121.2g624.8g23.3g56g
Lihaliemkuutio maggi extra27g75kcal2.4g2.5g6.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g21g188kcal0g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g11983kcal586g1344.4g462g122g
Valittu annoskoko3392g5991kcal293g672.2g231g61g
Annoskoko puolitettuna1696g2996kcal146.5g336.1g115.5g30.5g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578