Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)767g843kcal176.3g0g7.7g0g
Kananmuna kuoreton 351g501kcal43.9g1.1g36g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g1044g3447kcal167.1g647.5g20.9g62.7g
Arkirae (Valio), annos 100g415g291kcal49.8g14.5g4.2g0g
Ketsuppi 160g146kcal2g30.7g0.6g1.9g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)479g125kcal15.8g14.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)176g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g10799kcal914.4g1434.2g139.6g135.2g
Valittu annoskoko3392g5399kcal457.2g717.1g69.8g67.6g
Annoskoko puolitettuna1696g2700kcal228.6g358.6g34.9g33.8g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441