Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 2400g15456kcal338.4g81.6g1464g420g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g160g352kcal7.4g78.4g1.1g64g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g512g1577kcal0g394.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g34770kcal691.6g1108.4g2930.2g968g
Valittu annoskoko3392g17385kcal345.8g554.2g1465.1g484g
Annoskoko puolitettuna1696g8693kcal172.9g277.1g732.6g242g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195