Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 442g631kcal55.3g1.3g45.3g0g
Sokeri 228g924kcal0g227.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai174g610kcal20.9g123.6g3.7g5.2g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 536g709kcal14.1g17.1g64.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl536g1822kcal10.7g16.1g187.6g0g
Sokeri 97g392kcal0g96.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g107kcal0g26.5g0g0g
Mansikka 1340g623kcal6.7g112.5g2.7g25.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g11682kcal216.8g1252.2g607.2g61.6g
Valittu annoskoko3392g5841kcal108.4g626.1g303.6g30.8g
Annoskoko puolitettuna1696g2920kcal54.2g313.1g151.8g15.4g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709