Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.5g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow337g270kcal14.2g43.8g3g10.5g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)187g66kcal4.5g8.8g0.9g4.9g
Ruokasuola jodioitu 4.9g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g525g892kcal99.7g0g52.4g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 674g513kcal12.7g104.5g1.3g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6786g4036kcal269.2g329.6g165.6g56g
Valittu annoskoko3393g2018kcal134.6g164.8g82.8g28g
Annoskoko puolitettuna1697g1009kcal67.3g82.4g41.4g14g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278