Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g4.9kcal0.4g0.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 6g21kcal0.3g4.6g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g59kcal2g10g1.2g0.2g
Valittu annoskoko34g30kcal1g5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g15kcal0.5g2.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal2.9g14.7g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145