Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.4g9kcal0.5g0.3g0.5g0.7g
Sokeri 19g77kcal0g18.9g0g0g
Siirappi 1.6g4.9kcal0g1.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.1g27kcal0.2g0.2g2.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g272kcal1.4g42.4g10.2g1.4g
Valittu annoskoko34g136kcal0.7g21.2g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g68kcal0.4g10.6g2.6g0.4g
Arvot/100g100g400kcal2.1g62.4g15g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297