Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g3.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 3.1g7.1kcal0.4g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 11g17kcal2.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g62kcal5g2.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko34g31kcal2.5g1.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1.3g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g92kcal7.4g3.8g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258