Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 21g17kcal0.3g3.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g42kcal0.8g7.6g0.6g1.2g
Valittu annoskoko34g21kcal0.4g3.8g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.2g1.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.1g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920