Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino4.7g16kcal1.1g2.5g0.2g0.3g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl4.7g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g3.9g10kcal0.7g0g0.7g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 11g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g79kcal3.8g7g3.6g0.8g
Valittu annoskoko34g39kcal1.9g3.5g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1g1.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g116kcal5.6g10.3g5.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565