Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 15g7.1kcal0.1g1.3g0g0.3g
Raparperi 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sokeri 1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutale 1.7g6.5kcal0.3g1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g91kcal1.2g13.8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko34g46kcal0.6g6.9g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g23kcal0.3g3.5g0.7g0.4g
Arvot/100g100g135kcal1.8g20.4g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191