Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.4g15kcal0.6g2.5g0.3g0.5g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)16g6.6kcal0.6g1.1g0g0g
Mustikka metsä- 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.5g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g80kcal2.6g7.2g4.4g1g
Valittu annoskoko34g40kcal1.3g3.6g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal0.7g1.8g1.1g0.3g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.6g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343111