KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 3.7g11kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Flora culinesse1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Maitorahka (Pirkka)7.8g5.2kcal0.9g0.3g0g0g
Siirappi 1.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g135kcal4.8g20.4g3g2g
Valittu annoskoko34g68kcal2.4g10.2g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna17g34kcal1.2g5.1g0.8g0.5g
Arvot/100g100g199kcal7.1g30g4.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584