Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 18g23kcal3.8g0g0.8g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml1.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g8.6g4.7kcal0.3g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g75kcal8.6g2.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko34g38kcal4.3g1.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal2.2g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.6g3.2g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414