Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte8.2g4kcal0g0.9g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)6.3g4.1kcal0.2g0.3g0.2g0g
Leivinjauhe0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl6.6g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen4.7g26kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g161kcal2.8g20.8g6.8g0.6g
Valittu annoskoko34g81kcal1.4g10.4g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g40kcal0.7g5.2g1.7g0.2g
Arvot/100g100g236kcal4.1g30.5g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983