Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 16g4.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g10g13kcal2g0g0.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g39kcal4.6g2.2g0.8g1g
Valittu annoskoko34g20kcal2.3g1.1g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal1.2g0.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g58kcal6.7g3.2g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589