Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g2.4g7.8kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai4.9g17kcal0.6g3.5g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g142kcal4g12g9g0.8g
Valittu annoskoko34g71kcal2g6g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g35kcal1g3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g208kcal5.9g17.6g13.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197