Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 13g4.5kcal0.1g0.7g0g0.2g
Mansikka 7.5g3.5kcal0g0.6g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g11g45kcal0g11.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g105kcal0.2g25g0g0.6g
Valittu annoskoko34g53kcal0.1g12.5g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal0.1g6.3g0g0.2g
Arvot/100g100g154kcal0.3g36.7g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463