Tupun tulinen tonnikalavuoka

Voitele vuoka, lisää perunasuikaleet.

Lisää tonnikala, josta valutettu öljy pois.

Sekoita vielä joukkoon herne-maissi-paprika ja ruokakerma.

Sekoita, laita päälle pari nokaretta margariinia.

Laita vuoka uuniin 225 astetta, noin 45 min tai kunnes perunat ovat pehmeitä ja neste imeytynyt ja pinta hieman ruskistunut.

On tulista!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Tupu08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetit perunasuikale, pakaste16g12kcal0.3g2.6g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )4.9g6.9kcal0.6g0.3g0.3g0g
Ruokakerma, pirkka 15%6.9g11kcal0.2g0.2g1g0g
Herne-maissi-paprika-pakaste, 150 g5.5g4.7kcal0.3g0.9g0g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g73kcal2.8g8g3g0g
Valittu annoskoko34g37kcal1.4g4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal0.7g2g0.8g0g
Arvot/100g100g107kcal4.1g11.7g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133378