Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 4g13kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g4.4g15kcal0.3g3.3g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g75kcal2.4g12.8g1.2g1g
Valittu annoskoko34g37kcal1.2g6.4g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal0.6g3.2g0.3g0.3g
Arvot/100g100g110kcal3.5g18.8g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336