Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 4.1g22kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Raparperi pakastettu10g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Fariinisokeri1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g158kcal2.8g21.4g6.8g0.6g
Valittu annoskoko34g79kcal1.4g10.7g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g40kcal0.7g5.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g231kcal4.1g31.3g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875