Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g23g79kcal2.7g14.7g0.5g2g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.3g1.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g231kcal5.6g30g8.6g4g
Valittu annoskoko34g115kcal2.8g15g4.3g2g
Annoskoko puolitettuna17g58kcal1.4g7.5g2.2g1g
Arvot/100g100g337kcal8.2g43.9g12.6g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761