JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.8g4.8kcal0.2g0.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl3.2g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g95kcal8.8g2.6g5.2g0.6g
Valittu annoskoko34g47kcal4.4g1.3g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g24kcal2.2g0.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g139kcal12.9g3.8g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927