Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g14g17kcal2.6g0.2g0.6g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow4.4g15kcal0.3g3.4g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g6.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.2g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g75kcal6g8.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko34g38kcal3g4.2g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal1.5g2.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g110kcal8.8g12.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155