Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g4.4g15kcal0.6g3g0.1g0.2g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 9g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma1.2g4kcal0g0.9g0g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Tattarijauho, Vijatuote16g55kcal2g10.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g201kcal6.2g30.6g5.6g2g
Valittu annoskoko34g101kcal3.1g15.3g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna17g50kcal1.6g7.7g1.4g0.5g
Arvot/100g100g295kcal9.1g44.9g8.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381963