Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 23g34kcal3.7g0g2.1g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Korppujauho 0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g110kcal8.2g1.2g8g0.4g
Valittu annoskoko34g55kcal4.1g0.6g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g28kcal2.1g0.3g2g0.1g
Arvot/100g100g162kcal12g1.8g11.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230