Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha4.4g6.7kcal0.8g0g0.4g0g
Lanttu 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Naudanliha1.1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Lanttu 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g52kcal2.4g4.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko34g26kcal1.2g2.1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.6g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g76kcal3.5g6.1g3.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794