Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen16g20kcal2.7g0.3g1.3g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK7g11kcal1.5g0g6.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.9g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g5.3g3.2kcal0g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g86kcal8.6g2.6g16.8g0.2g
Valittu annoskoko34g43kcal4.3g1.3g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal2.2g0.7g4.2g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.6g3.8g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672