Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton16g17kcal3.5g0g0.3g0g
Pekoni atria7.8g27kcal1.2g0g2.3g0g
Sieni rouskut, suolattu 5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g112kcal9.8g0.6g7.2g0.2g
Valittu annoskoko34g56kcal4.9g0.3g3.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g28kcal2.5g0.2g1.8g0.1g
Arvot/100g100g164kcal14.3g0.9g10.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489