Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 12g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.6g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g39kcal0.2g2.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko34g19kcal0.1g1.3g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal0.1g0.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g57kcal0.3g3.8g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284