Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 4.9g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g14g40kcal1.5g7.5g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g11g18kcal0.2g0.4g1.6g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g137kcal4.8g16.2g5.6g0.2g
Valittu annoskoko34g68kcal2.4g8.1g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g34kcal1.2g4.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g199kcal7g23.6g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551