Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl12g14kcal2.2g0.1g0.5g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g8.5g3.9kcal0.1g0.9g0g0g
Hunaja 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g5.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g51kcal4.8g3.6g1.8g0g
Valittu annoskoko34g26kcal2.4g1.8g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1.2g0.9g0.5g0g
Arvot/100g100g75kcal7g5.3g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902