Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.5g0g0.2g
Nakki, keskiarvo 7.8g18kcal0.9g0.1g1.6g0g
Kananmuna, paistettu 4.3g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g99kcal3.6g5.4g7g0.4g
Valittu annoskoko34g49kcal1.8g2.7g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal0.9g1.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.2g7.9g10.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094