Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 21g70kcal0.4g0.6g7.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.2g2.7kcal0.1g0g1.1g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.3g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g184kcal1.4g10g17.2g0g
Valittu annoskoko34g92kcal0.7g5g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna17g46kcal0.4g2.5g4.3g0g
Arvot/100g100g268kcal2g14.6g25.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761